40 jaar oude relatie met een 19 jarige

40 jaar oude relatie met een 19 jarige

Zal ergens wel logisch zijn zeker? We laten het nog gaan zo, misschien passen we op de lange termijn niet bijmekaar, maar dan hebben we het wel een kans gegeven. We zijn enorm gelukkig met elkaar en alle theorieën die over zo'n groot leeftijdsverschil worden neer gezet kunnen mij gestolen worden. Als we samen zijn merken we daar niet s van maar de buitenwereld heeft er veel problemen mee, vooral zijn vrienden. Daar gaat het om! Dus vanuit mijn (helaas inmiddels gebroken) ervaring gesproken vind ik dat relaties met een groot leeftijdsverschil (die per ongeluk uit ware liefde zijn ontstaan) acceptabel. Ik(29) heb ook een vriend die 6 jaar jonger is dan mij.

40 jaar oude relatie met een 19 jarige - Is

En ja hij heeft 2 kinderen. Ben nu 48 en mijn vriendin is 27 en beide hebben er geen probleem mee of zien dat grote verschil. 40 jaar oude relatie met een 19 jarige

40 jaar oude relatie met een 19 jarige - Van 10 tot

Hij is mijn maatje, de andere helft van mij. Terwijl als je een oudere(ongebonden) man kiest vaak mannen zijn die een doel voor ogen hebben en beter weten wie ze zelf zijn doordat ze zichzelf vooropstellen en dat is het gene wat mij in een persoon aantrekt en waardoor ik vaak terug kom. Weten wat elk niveau precies inhoudt? Ik moet zeggen dat ik daar normaal niks mee zou doen vanwege het verschil.

Eén Reactie op “40 jaar oude relatie met een 19 jarige”

  1. Is een 19 - jarige. Nee, er moet een minimaal. Deze 19 bekende koppels kennen.

Laat een Antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *